Gezer Systeem Plissé Vliegenhorren

Uit de onderstaande opties kunt u degene kiezen die het beste bij u passen. Als u geen optie kunt vinden die bij u past, neem dan contact met ons op.

719.00

Horizontaal Vliegenhor
Verticaal Vliegenhor
dikey plise sineklik
Medium Compositie
orta bileşen plise sineklik
Mobiel Systeem
Geschatte levering on 3 november 2024
Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Reissysteem Plissé Horren

Normale Serie 30 mm

Ergonomisch

Hij is zeer ergonomisch door het werkmodel dat je verticaal kunt openen en sluiten.

Comfort

Dankzij het werkende model kunt u hem gemakkelijk op uw ramen en deuren gebruiken.

Het Beste

Er wordt gebruik gemaakt van premium aluminium en er zijn geen vervormingsproblemen

Permanent

De opbergtule voor het vliegenhor zal bij normaal gebruik niet scheuren, demonteren of doorboren

Resistent

Vliegen en ander ongedierte kunnen niet door muskietennetten of tule dringen en kunnen uw rust niet verstoren

Charismatisch

Geplooide vliegenhorren hebben een zeer stijlvol design. Het heeft geen invloed op het beeld zoals andere klamboes

Hoe het plooivliegscherm meten?

Hoe installeer ik een plooivliegscherm?

Kleuren Van Het Plissé Vliegenhorren

#Wit

#Zwart

#Bruin

#Donkerbruin

#Antracietgrijs

#Mink

Meer over het Gezer Systeem Geplooid Vliegenhor +

Een van de beste manieren om vliegen, die uw slaap en aangename momenten onderbreken, uit uw huis te weren, is het gebruik van geplooide horren. Om uw woning naar wens te ventileren, kunt u op sinelikdeposu.com het gewenste model bestellen.

Wat is het Gezer Systeem Geplooid Vliegenhor?

Het is een geplisseerd vliegenhormodel dat bescherming biedt in grote ruimtes zonder het zicht te belemmeren. Het kan enkel, dubbel, drievoudig of viervoudig zijn.

Wat is het voordeel van het gebruik van een mobiel systeem met plisséhor?

Het grootste voordeel van dit model is dat het dankzij het mobiele besturingssysteem in elke positie kan worden gebruikt.

Wat zijn de gebruiksgebieden van het Gezer-systeemplisséhor?

In huizen; Het mobiele systeem vliegenplissé, dat onder meer op glazen balkons en terrassen kan worden toegepast, is ook geschikt voor toepassing op werkplekken. Dit model kan de voorkeur hebben in bedrijven die in open ruimtes zoals cafés en restaurants actief zijn.

Van welke materialen zijn geplooide horsystemen gemaakt?

Het profiel van dit model, geschikt voor wie op zoek is naar een glazen balkonhor, is gemaakt van eerste kwaliteit aluminium. De hoekwig, het wiel en de touwborgpen zijn gemaakt van kunststof. Polyester wordt gebruikt als grondstof voor tule.

Welk model vliegenhor is het meest geschikt voor uw huis?

Onder de plisséhorren geproduceerd in verschillende modellen, geheel naar eigen smaak; U kunt een keuze maken die past bij de breedte van uw ramen en deuren. Dankzij het feit dat alle modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, kunt u ongeacht uw voorkeur genieten van langdurig gebruik. Dankzij de scheurvaste tulestructuur ontstaan ​​er geen vervormingsproblemen in uw horren. Tule, die qua dikte de juiste afmetingen heeft, blokkeert het licht van de zon niet. Zo voelt u zich altijd fris in huis. Onze modellen hebben een profielstructuur die u de beste kwaliteit aluminium biedt, in tegenstelling tot de modellen op de markt die uit afvalmateriaal worden geproduceerd. De kwaliteitsprofielstructuur is altijd bestand tegen de negatieve invloeden van zon en wind.

Plooimodellen, die een decoratieve uitstraling hebben, vertonen zowel van binnen als van buiten een esthetische uitstraling. Geplooide vliegenhormodellen zijn een ideale keuze om te voorkomen dat u uw gezondheid in gevaar brengt door vliegen te bestrijden met chemische producten. Ook kunt u een keuze maken op basis van de kleuralternatieven die wij aanbieden, zodat het zoemen van vliegen uw plezier niet verstoort terwijl u op uw balkon of terras van uw woning geniet van het uitzicht.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gezer Systeem Plissé Vliegenhorren”