Naar Binnen Openend Raam Vliegenhorren

Uit de onderstaande opties kunt u degene kiezen die het beste bij u passen. Als u geen optie kunt vinden die bij u past, neem dan contact met ons op.

309.00

Raam Vliegenhorren
sineklik
Deur Vliegenhorren
sineklik
Geschatte levering on 2 november 2024
Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Intrekbaar Vliegenhor

Raam

Geschikt voor ruimtes die niet naar buiten kunnen worden geopend

Als er omstandigheden zijn waardoor het vliegenhor niet naar buiten open kan, kun je voor dit model kiezen.

Duurzaam Materiaal

De kwaliteit van het gebruikte materiaal verhoogt de duurzaamheid.

Hoge weerstand tegen seizoensomstandigheden

Hoge weerstand tegen seizoensomstandigheden

Verwijder chemicaliën uit uw huis!

Dit model is een ideale keuze in plaats van ongezonde vliegenwerende middelen.

Verwijderbare Profielstructuur

Je kunt hem verwijderen en opbergen als je hem niet gebruikt.

Praktische Schoonmaak

Tijdens de reinigingsfase wordt u niet erg moe.

Hoe het plooivliegscherm meten?

Hoe installeer ik een plooivliegscherm?

Intrekbaar Vliegenhor Kleuren

#Wit

#Zwart

#Bruin

#Donker Bruin

#Antracietgrijs

Meer over Intrekbaar Kattenhor +

U moet verschillende voorzorgsmaatregelen nemen om uw lieve vrienden te beschermen die uw huis delen en deel uitmaken van uw gezin. Om ervoor te zorgen dat deze kleine beestjes, die graag naar buiten kijken, optimaal van het uitzicht kunnen genieten, kunt u horren op uw ramen en deuren plaatsen.

Wat is een intrekbaar kattenhor?

Naar binnen openende kattenvlieg; Het wordt gebruikt als er zich buiten de ramen en deuren een situatie voordoet waardoor de horren niet open kunnen. Naar binnen openende modellen zijn ook zeer gunstig voor de veiligheid van huisdieren. Door dit model te kiezen, kunt u langdurig gebruik maken van dieren die de hor voortdurend met hun pootjes en tanden naar buiten duwen.

Wat is het voordeel van het gebruik van een intrekbaar kattenhor?

Dit model kan worden verwijderd als de seizoensomstandigheden moeilijk worden. U kunt het verwijderde vliegenhor in uw magazijn opbergen, zodat het niet bekneld raakt of beschadigd raakt. Het model biedt ook montagegemak. U kunt het montageproces eenvoudig uitvoeren zonder al te veel tijd te besteden. Mensen die denken dat horren doorgaans naar buiten toe opengaan en niet naar binnen toe, gebruiken om deze reden sommige ramen zonder horren. Degenen die zichzelf proberen te beschermen met vliegenwerende producten brengen hun gezondheid in gevaar en kunnen geen radicale oplossing voor vliegen vinden. Om deze reden moeten naar binnen openende kattenhorren worden gebruikt in ruimtes die niet geschikt zijn voor naar buiten openende modellen.

Wat zijn de gebruiksgebieden van intrekbare kattenhorren?

Naar binnen openende kattenmuskietennetten; Je kunt het gemakkelijk gebruiken in appartementsruimtes, zolderramen en balkons. Het is mogelijk om extra veiligheid te bieden door dit model te kiezen op ramen en deuren waar uw katten en honden regelmatig tijd doorbrengen.

Wat zijn de materialen die worden gebruikt bij de productie van intrekbare kattenhorren?

Het model is vervaardigd uit solide en duurzame materialen; Je kunt er jarenlang gebruik van maken zonder kosten zoals onderhoud en reparatie. Kwaliteitsvolle tule-structuur behoudt altijd zijn structuur zonder te scheuren of vormverlies. Het profiel, dat zeer goed bestand is tegen seizoensomstandigheden, helpt het model zijn integriteit te behouden.

Hoe moet het uitschuifbare kattenhor worden gereinigd?

Tijdens de reinigingsfase kunt u alleen met een natte doek schoonmaken, of u kunt het reinigingsproces voltooien met schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor horren. Als je het stof verwijdert voordat het zich te veel ophoopt, zorg je ervoor dat je hor er altijd uitziet zoals jij dat wilt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naar Binnen Openend Raam Vliegenhorren”