Binnenboord Horizontaal Plissé Vliegenhorren

Uit de onderstaande opties kunt u degene kiezen die het beste bij u passen. Als u geen optie kunt vinden die bij u past, neem dan contact met ons op.

569.00

Verticaal Vliegenhor
dikey plise sineklik
Horizontaal Vliegenhor
Geschatte levering on 3 november 2024
Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Horizontaal Geplooid Vliegenhor

Normale Serie 30 mm

Ergonomisch

Hij is zeer ergonomisch dankzij het werkmodel dat je horizontaal kunt openen en sluiten.

Comfort

Dankzij het werkende model kunt u hem gemakkelijk op uw ramen en deuren gebruiken.

Het Beste

Er wordt gebruik gemaakt van premium aluminium en er zijn geen vervormingsproblemen

Permanent

De opbergtule voor het vliegenhor zal bij normaal gebruik niet scheuren, demonteren of doorboren

Resistent

Vliegen en ander ongedierte kunnen niet door muskietennetten of tule dringen en kunnen uw rust niet verstoren

Charismatisch

Geplooide vliegenhorren hebben een zeer stijlvol design. Het heeft geen invloed op het beeld zoals andere klamboes

Hoe het plooivliegscherm meten?

Hoe installeer ik een plooivliegscherm?

Kleuren Voor Geplooide Horren

#Wit

#Zwart

#Bruin

#Donkerbruin

#Antracietgrijs

#Nerts

Meer over Horizontaal Geplooid Vliegengaas +

Tüm günün yorgunluğunu attığınız evinizde, tam bir konfor elde edebilmek için pencere ve kapılarda plise sineklik kullanabilirsiniz. Plise sineklikler ile evinizden davetsiz misafirleri uzak tutabilir, modern ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

İçten Takma Yatay Plise Sineklik Nedir?

U kunt plisséhorren op ramen en deuren gebruiken om volledig comfort in uw huis te bereiken, waar u de vermoeidheid van de hele dag kunt verlichten. Met geplooide klamboes houdt u ongenode gasten buiten uw huis en creëert u een moderne en stijlvolle uitstraling.

Wat is een ingevoegd horizontaal plooivliegscherm?

Dit model, dat horizontaal opent en sluit, kan dankzij het interne montagesysteem eenvoudig op de kozijnen van uw ramen en deuren worden geplaatst, zonder dat u schroeven hoeft te gebruiken.

Wat is het voordeel van het gebruik van een ingevoegd horizontaal plooivliegscherm?

Als u voor dit model kiest, hoeft u tijdens de montagefase niet veel tijd te besteden of extra gereedschap te gebruiken. De verwijderde horren kunt u in uw magazijnen bewaren om te voorkomen dat ze tijdens de wintermaanden door vorst worden aangetast.

Wat zijn de gebruiksgebieden van het ingevoegde horizontale plooivliegscherm?

Materialen zoals hoekwiggen en touwborgpennen bij de geplooide hormodellen, waarvan de tule uit polyester bestaat en het profiel uit 100% aluminium bestaat, zijn van kunststof..

Is het geplooide vliegenhor een product dat comfortabel kan worden gebruikt?

Het vliegenhor dat u kiest, moet een kwaliteitsvolle structuur hebben om u langdurig comfort te bieden. Deze kwaliteit vindt u terug in de modellen die wij u als Fly Screen Warehouse aanbieden. Onze modellen, ontworpen met duurzame materialen, zijn praktisch te openen en te sluiten. Dankzij de voldoende dikte van de tule kunnen zelfs de kleinste plagen geen geschikte plek vinden om doorheen te gaan. Tule heeft een duurzame structuur en scheurt of prikt niet snel. U kunt onze modellen lange tijd blijven gebruiken zonder dat u reparatie of onderhoud aan plisséhorren nodig heeft. Voor het verwijderen van stof en vuil dat bij langdurig gebruik ontstaat, is het voldoende om een ​​vochtige doek te gebruiken. Gebruik geen agressieve chemicaliën, omdat deze het vliegenhor kunnen beschadigen.

Met het geplooide vliegenhor wordt u niet blootgesteld aan vliegen en insecticiden, wat een van de meest betrouwbare manieren is om uzelf tegen vliegen te beschermen. Zo beschermt u uw gezondheid en voorkomt u geurvorming in uw huis, veroorzaakt door het gebruik van chemicaliën. Wanneer u uw woning wilt ventileren, kunt u uw ramen en deuren volledig openen. Met onze plisséhorrenmodellen kunt u jarenlang genieten van de ruimte in uw huis. Stuk voor stuk hoogwaardige kwaliteit; Je kunt energiek aan de nieuwe dag beginnen zonder je slaap elke nacht te onderbreken.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Binnenboord Horizontaal Plissé Vliegenhorren”